Wedstrijdverslag M.H.V. ’81 DB1 – Handbal Someren DB1

Afgelopen zondag hadden we een wedstrijd tegen MHV’81 in Mill. Eigenlijk moesten we om 10:00 verzamelen, maar omdat er sneeuw werd voorspeld reden we een kwartier eerder aan.

Om kwart over elf begonnen we de wedstrijd sterk. We stonden heel even voor, maar dat was van korte duur. MHV kwam snel terug met een aantal goeie doelpunten vanaf de opbouw die er goed waren ingeschoten. We misten veel van onze kansen, daardoor liep MHV uit en gingen we met 14-7 de rust in.

Na een paar tips van onze coach startten we de tweede helft. We zaten beter in de wedstrijd en werkte ook beter samen. Na een lange tijd wisten we elkaar niet meer goed te vinden in de aanval en kwamen er heel veel paniek schoten. Dit leed tot frustratie die ook in de verdediging te zien was. Hierdoor liep MHV weer uit. Zo bleef het uiteindelijk doorgaan tot het laatste moment van de wedstrijd, waardoor we uiteindelijk met 16-26 verloren hadden.

Herinnering:

Zaterdag 16 december is er een Super Saturday! We hopen dat jullie allemaal komen om ons en de E jeugd aan te komen moedigen!

De wedstrijd van de E jeugd begint om 14:00 en de wedstrijd van de DB1 om 15:00.

Tot dan!

Groetjes DB1