Wedstrijdverslag Manual HS1 – Handbal Someren HS1

Na een mooie voorbereiding hadden we afgelopen zaterdag onze eerste competitiewedstrijd in Venray tegen Manual HS1. De wedstrijd begon goed met veel snelle aanvallen vanuit ons en een goede verdediging. Ongeveer 15 minuten in de wedstrijd stond het 5-10 in het voordeel van Someren. We kregen het echter steeds zwaarder met vaker balverlies en misgelopen aanvallen. De ruststand was dan ook 14-16 in het voordeel van Someren.

In de tweede helft wisten we ons nog niet meteen te herpakken en kwam Manual voor een korte periode met 1 punt voor te staan. Na ongeveer 15 minuten keerde het tij weer en wisten we Venray nog met 22-30 te verslaan. Een mooie eerste wedstrijd, waar we tegenslagen als een team hebben aangepakt en we onze eerste 2 punten mee naar huis konden nemen.