Wedstrijdverslag RED-RAG/Tachos DS1 – Handbal Someren DS1

Op zondag 13 januari was het weer tijd om een wedstrijd te spelen. Deze keer tegen HV Tachos in Waalwijk.

Na een lange rit in de auto maakten we ons klaar voor de wedstrijd. We waren gebrand om ook deze keer de punten weer mee naar huis te nemen. Na het eerste fluitsignaal kwamen we wat moeilijk van start. We begonnen met een achterstand en hadden de eerste minuten moeite met grip krijgen op de wedstrijd. Na een paar goede acties wist Someren toch weer te scoren en kwam het terug. Het tweede deel van de eerste helft ging goed en we lieten zien wat we konden. Dit resulteerde in een ruststand van 9-12 in het voordeel van Someren.

De tweede helft begon erg goed. Door balverlies van de tegenstander konden we uitlopen en een gat slaan van 10 doelpunten. Vervolgens was de concentratie even iets minder en wist Tachos een paar keer te scoren. Someren had hier een antwoord op en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken. De wedstrijd eindigde in een eindstand van 20-27 en de punten gingen mee naar huis.

Aanstaande donderdag, 17 januari, spelen we een bekerwedstrijd om 20.45 in de Postel tegen E.S.Z.V. Oktopus. We hopen dat jullie allemaal komen kijken om ons naar de overwinning te juichen!

Groetjes
Veerle Kusters