Winst voor dames 1 in bekercompetitie, een trouwe supporter blikt terug

Na afloop van de wedstrijd werd mij gevraagd een stukje te schrijven over het verloop en van de wedstrijd zelf. Als toeschouwer een stukje schrijven is misschien anders, dan dat je als speler een stukje mag schrijven over de wedstrijd. Dit omdat ik niet weet of het alleen maar positief moet zijn of ook een beetje positieve kritiek. En omdat ik niet weet welke opdrachten jullie als spelers mee krijgen van de trainer.

Dan begint de wedstrijd. Wat we al lang niet meer gezien hebben, is dat Elsemieke 3 doelpunten op een rij van uit de hoek mag scoren. Daardoor kwam Someren direct op een goede voorsprong wat iedereen natuurlijk ook verwacht had. Wie dan allemaal scoren en tegen scoren heb ik niet bijgehouden, ook niet de standen tussen door. Maar dan begint het gemis van kansen aan de zijde van Someren waardoor Tremeg toch weer steeds dichter bij komt. En als dan de verdediging ook nog gaatjes laat vallen, zodat Tremeg gelijk kan komen slaat de spanning weer toe. De ruststand van de wedstrijd was 9-11 in het voordeel van Someren.

Toch verbaas ik me telkens weer hoe jullie je omver laten lopen. Je hoeft je niet zo gemakkelijk aan de kant te laten zetten door de tegenstander. Ook als ieders inzet zou verdubbelen kunnen jullie veel meer presteren dan wat jullie nu laten zien! Voor de sterkere tegenstanders en in de hoofdklasse competitie is dit volgens mij wel een vereiste.

Het vervolg van de wedstrijd bleef toch nog even spannend, maar Someren kwam geleidelijk aan toch op een grotere voorsprong, dankzij het benutten van de strafworpen. Ook werd er nog uit enkele afstand schoten gescoord zodat de wedstrijd eindigde in een 16-24 stand voor Someren.

Als toeschouwer hoop ik dat jullie nog veel wedstrijden met plezier zullen gaan spelen!

Groetjes van een trouwe toeschouwer!