Winst voor Teun en Sjim

Oké wedstrijddag we zijn allemaal klaar om te gaan ballen. We zijn allemaal op tijd opgestaan en niet teveel gedronken zaterdagavond. Helios is de tegenstander, staat wel onderaan maar we moesten toch goed ons best gaan doen. Dus we waren weer allemaal op tijd aanwezig. We hadden er zin in. We waren nog naar de dames aan het kijken en hadden zelf ook al zin om te gaan ballen. Toen kwam het nieuws dat Helios afmeldde voor de wedstrijd, te weinig spelers. Dus wij balen dat we niet konden spelen.

Dus we zijn maar meteen aan de derde helft begonnen. Wel nog even douchen want ja thuis gaan ze er ook van uit dat we ergens anders douchen. Warm water is ook duur he. Maar na een paar potjes darten en ik en sjimmie, antonie en geert ingemaakt hebben met tafelvoetbal was het wel mooi geweest.

Het belangrijkste is winst, tenminste daar gaan wij vanuit.

Groeten Teun