Wedstrijdverslag Handbal Someren vs De Sprint

Terwijl er buiten een sneeuwstorm de wegen onbegaanbaar maakt, verzamelden de heren van Handbal Someren zich bij de sporthal. Ondanks de barre weersomstandigheden is toch bijna iedereen op tijd. Haast voor gek verklaren we de handbalbond om teams toch de gladde wegen op te sturen, hoewel er wordt afgeraden om met de auto te gaan rijden. Zeer voorzichtig gaan de Heren van Handbal Someren op pad. De chauffeurs rijden wat rustiger dan normaal, we bereiken de plaats van bestemming iets later dan gepland maar wel zonder blikschade.

De spanning voor de wedstrijd is extra hoog voor de 4 heren die van Deurne zijn afgekomen om ons team te versterken, zij willen natuurlijk niet verliezen van hun oude teamgenoten. De wedstrijd gaat moeizaam van start, in de aanval willen de ballen maar niet in het doel en er worden onnodige fouten gemaakt waardoor de score steeds verder uit loopt. We gaan de rust in met een kleine achterstand. De wedstrijd is nog niet gespeeld, maar er zal hard moeten worden gewerkt om te herstellen.

Ook na de rust lukte het niet om De Sprint af te stoppen en liep de score steeds verder uit. Pas op het einde van de tweede helft wist Handbal Someren zijn draai te vinden. Helaas was de score ondertussen te ver uiteengelopen en de resterende tijd nog te kort om nog verschil te maken op de einduitslag. Het allerlaatste moment van de wedstrijd is een 7meter die wordt gestopt door Jeroen, die op het laatst nog even zijn keeperskunsten mocht laten zien. Hierdoor is de definitieve eindstand van de wedstrijd 30-18.