Handbalscholentoernooi is terug van weggeweest

Dat na 2 jaar afwezigheid de mensen in Someren het scholentoernooi van Handbal Someren gemist hadden was te merken. 29 teams, veel toeschouwers en uiteraard enthousiaste kinderen.
Op dinsdag 27 december was er topdrukte in sporthal de Postel. De wedstrijden begonnen om 9:00uur maar de eerste kinderen en coaches waren ruim van tevoren al aanwezig om zich voor te bereiden op deze dag.

29 teams uit Someren en Asten speelde om de eerste plek en natuurlijk om de felbegeerde wisselbeker. Met in de ochtend groepen 3 t/m 6 en in de namiddag groepen 7 en 8. 

En of dat er handbaltalent rondliep. Niet alleen in de teams waar al leden van onze vereniging in speelde was het niveau hoog ook bij de andere teams waren handbalkwaliteiten te bespeuren, aldus onze scouts die deze dag rondliepen.  De wedstrijden ging dan ook hard tegen hard en iedereen liet zien wat ze in hun mars hadden. Met zelfs een lange penaltyreeks reeks in poule 8 wist Voordeldonk te winnen van Leerrijk, bloedstollend spannend met een ontlading van jawelste.

Uitslag Handbal Scholentoernooi 2022:

Groep 3: Ranonkel
Groep 4: Ranonkel
Groep 5: Voordeldonk
Groep 6: Leerrijk
Groep 7: Maria school
Groep 8: Voordeldonk
De wisselbeker ging naar ’t Rendal.

Handbal Someren kijkt terug op een organisatorisch goed verlopen toernooi waarbij oa de media-aandacht, bezoek van Wethouder Kusters en de vele vrijwilligers de dag compleet maakte. Zet voor volgend jaar maar alvast in de agenda: Handbal Someren Scholentoernooi 2023 op 27 december.