Jubileumweekend 40 jaar Handbal Someren

Handbal Someren kijkt terug op een fantastisch jubileumweekend ter ere van het 40-jarig bestaan.

Een weekend met volop handbal maar vooral veel plezier. De jubileumcommissie, welke ruim een jaar geleden gestart is met de organisatie van o.a. dit weekend, is cum-laude geslaagd voor de organisatie van alle festiviteiten.

Mede dankzij de bedreven voorbereiding kijken we terug op een onvergetelijk jubileumweekend waarin onze verwachtingen ruimschoots overtroffen zijn. Voor iedere doelgroep was er een evenement georganiseerd gedurende het weekend. Een sport- en feestavond met overnachting in de sporthal voor de jeugd, een gezamenlijk ontbijt, een familie- en vriendentoernooi, een barbecue, een (iets te) gezellige feestavond, twee wedstrijden ‘oud tegen nieuw’, een receptie en reünie.

Vrijdag 3 juni werd er begonnen met een feestavond voor de allerkleinste. In verband met de verwachte regen werden alle activiteiten in sporthal en café de Postel gehouden. De DJ maakte er een echt kinderfeest van. Ook het entertainment van een van onze leden viel in de smaak, iedereen deed mee en iedereen genoot. Tot laat in de avond ging het feest door en uiteindelijk ging (bijna) iedereen slapen in de sporthal.

Zaterdag ochtend werd er begonnen met een groots ontbijt, verzorgt door een oud-trainer van de Dames 1 (nogmaals dank Frits!). Van een gekookt eitje tot gebakken spek, het was er allemaal. Iedereen heeft hier volop van kunnen genieten alvorens ze aan het familie- en vriendentoernooi begonnen. 12 teams van diverse leeftijden speelden de gehele dag wedstrijden. Jong en oud, handballers en amateurs, er deed van alles mee. Dit resulteerde in een sportieve en vooral gezellige dag. Aan het eind van de middag kwam Barend BBQ nog even langs om ruim 120 personen te voorzien van een overheerlijke barbecue. De zaterdag werd afgesloten met een grote feestavond. Tussen door werd er een quiz gespeeld waarbij o.a. foto’s van oud leden voorbij kwamen, wie waren ze ook alweer? De band flashback maakte er samen met de dj een groot feest van en de avond ging door tot in de late uurtjes.

Zondag op de laatste dag van ons jubileumweekend werden er twee wedstrijden gespeeld. Te beginnen met de dames 1 van nu tegen de dames van vroeger. De dames van nu hebben heel de wedstrijd op voorsprong gestaan maar de dames van vroeger gaven niet zomaar op. Met mooi uitgespeelde aanvallen lieten ze toch zien dat ze het nog niet verleerd zijn. Daarna speelde de heren 1 tegen het dreamteam van vroeger. En dat was te merken, er moest door de heren van nu gewoon volle bak gehandbald worden om deze wedstrijd te winnen. Het dreamteam werd af en toe aangevuld met spelers die de leeftijd van 60 al bijna bereikt hebben waardoor de heren van nu iets meer kansen kregen maar tegen het dreamteam hadden ze het zwaar. Sterker nog, 15 minuten voor het einde moeste de heren van nu de voorsprong afgeven. Even werd het heel spannend maar uiteindelijk winnen de heren van nu toch met 20-18.

Tijdens de wedstrijden was het al lekker druk maar later op de middag tijdens de reünie werd de kantine en het plein ervoor steeds voller. Vele mensen kwamen langs om herinneringen boven te halen. We hebben ook nog enkele mensen in het zonnetje mogen zetten want er zijn 4 mensen gehuldigd die al vanaf het eerste uur lid zijn. Ton Kusters, Jan van Brussel, Tonnie van Brussel en Ad van Geffen zijn al 40 jaar lid van onze vereniging.

Het jubileum weekend zit er weer op maar wij kunnen terugkijken naar een zeer geslaagd weekend waarbij iedereen volop heeft kunnen genieten van onze vereniging. Een vereniging om trots op te zijn.

 

Meer over het jubileumweekend leest u hier:

’t Contact: ‘Hechte ‘no-nonsense club’ viert jubileum’

Siris: ‘Geweldig jubileum Handbal Someren’

Siris: ‘Jubilarissen Handbal Someren’

Alles van Someren: ‘Handbal Someren het jubileumfeest voor de kleinste’

Alles van Someren: ‘Familie- en vriendentoernooi Handbal Someren erg gezellig’

Alles van Someren: ‘Senioren teams van nu, senioren teams van toen’

 

Bekijk hier alle foto’s.