Bert Bouwer geeft onze kampioenen training

Als afronding van de voorbereiding wordt in het trainingsweekend van 13, 14 en 15 september nog volop getraind en worden er oefenwedstrijden gespeeld. Met als klapper een gast-training van niemand minder dan Bert Bouwer.
Bert Bouwer is oud-bondscoach van de oranje dames, hij is de grondlegger van het dames team wat er nu staat. Momenteel is hij trainer en coach van landskampioen Aalsmeer. Met een bloedstollende wedstrijd tegen Volendam, welke vorig jaar nog in Someren een wedstrijd speelde tegen HC Ohrid, werden zij overtuigend de beste van Nederland. Daarnaast prolongeerden zij afgelopen week nog de Super Cup.
Bert Bouwer gaat niet alleen de spelers wat meer handbalkennis bijbrengen, maar ook onze trainers. Waar op gelet moet worden en hoe kunnen zij het beste inspringen op bepaalde situaties tijdens het seizoen. Vanuit Handbal Someren een mooie toevoeging in de voorbereiding naar een nieuw seizoen. Bert Bouwer komt op zaterdagochtend 14 september een training voor onze dames en heren verzorgen. Niet alleen onze eigen trainers zijn van harte welkom, de training is voor iedereen te zien vanaf de galerij, aanvang 9:00 uur. Toegang is gratis.