Familie & vriendentoernooi 2018 was een succes

Op 29 april hield Handbal Someren de tweede editie van het familie- en vriendentoernooi. De activiteiten commissie had goed zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat er weer een leuk, gezellig en spannend toernooi georganiseerd werd. En volgens mij kan iedereen wel bevestigen dat dat gelukt is.

Om 09.30 uur werd de zaal strijdklaar gemaakt voor het toernooi. De teams lopen rustig binnen met toch enigszins gespannen gezichten. Er werd continu een wedstrijd gespeeld van 15 minuten. Ook kreeg ieder team om de beurt de verantwoording over de leiding van een wedstrijd en de wedstrijdtafel. Dit werd ook met plezier gedaan.

De wedstrijden gingen in een snel tempo voorbij en voordat ieder team er erg in had, begonnen de kwartfinales. Alle teams hadden deze kwartfinale bereikt. Zelfs al was je 4de in de poule geworden, maakte je nog steeds kans om te winnen. Nadat de eerste ronde van de knock-out fase gespeeld was stonden er nog 4 teams overeind.

  • Annemieke voorop

  • Silly Putty

  • Strijdend ten onder

  • Hc Knudde

Deze teams gingen strijden voor de felbegeerde titel van het familie- en vriendentoernooi. De spanning was om te snijden, maar ja er kunnen helaas maar 2 teams in de finale staan. En die strijd ging tussen Annemieke voorop & Silly Putty. Met mooie acties, goede doelpunten en toch fantastisch keeperswerk werd er uiteindelijk gewonnen door Annemieke voorop in de opvallende gele shirts.

Uiteindelijk werd de prijsuitreiking gehouden in Café de Postel. Hier werd voor de tweede keer in de geschiedenis van Handbal Someren de Familie/vriendentoernooi overwinningstaart uitgedeeld aan de winnaars.

Dus om een lang verhaal kort te maken, het was een super gaaf en vooral leuk toernooi en hopelijk zien we volgend jaar iedereen weer terug + nieuwe teams en wie weet win jij dan wel de familie/vriendentoernooi overwinningstaart!

Groetjes en tot volgend jaar
Activiteiten commissie Handbal Someren

 

Het winnende team.