Handbal Someren gaat maar door

Op donderdag 25 april 2019 spelen onze dames 1 senioren van Handbal Someren de halve finale voor de Brabantse Beker tegen OHC, dit in onze eigen sporthal de Postel.
Deze tegenstander hebben ze dit jaar al twee keer mogen begroeten in de competitie en hebben deze lastige tegenstander al twee keer verslagen.
In de thuiswedstrijd hebben ze het lang moeilijk gehad en konden pas op het einde het verschil maken en winnend af kunnen sluiten met 4 doelpunten verschil.
Een aantal weken geleden speelden ze de uitwedstrijd tegen OHC uit Oosterhout en deze wedstrijd was van hetzelfde laken een pak, al doet de uitslag anders vermoeden. Ze gingen naar huis met een 23-31 winst.

Momenteel dendert de trein van de dames gewoon door. We hebben geen moment stilgestaan dit seizoen. De lat wordt hoog gelegd zowel in de wedstrijden als in de trainingen.
Gezien de belangrijkste wedstrijden voor de beker pas na het seizoen zijn, is van verslapping geen sprake. Door de staf, Eric-Jan Hermans (Trainer/Coach) en Annemieke van Brussel (Team manager) wordt erop toegezien dat de dames in vorm blijven en niet overbelasten.
Mede daardoor gaat het dit seizoen alsof dat alles vanzelf gaat. Trainingsopkomst is zeer goed, sfeer is hard werken en volop gezelligheid en heel belangrijk is dat we van grote blessures gevrijwaard zijn dit seizoen, wat vorig seizoen wel anders was.

Het behalen van een finaleplek zou typerend zijn voor dit succesvolle seizoen, maar Eric-Jan durft het woord finale nog niet te noemen. En hoe cliché ook, een wedstrijd heeft 60 minuten waarbij de vorm van de dag ook meespeelt.
Niet alleen waren de dames 1 succesvol met al een kampioenschap op zak en nu de halve finale in de Brabantse Beker. Ook onze heren 1 hebben het kampioenschap behaald en onze dames 2 wisten na vorig jaar gepromoveerd te zijn een sterke middenmoter in de 2e klasse te zijn. Handbal Someren draait als vereniging goed waar ook de teams van profiteren.

De Brabantse Beker halve finale wordt gespeeld op donderdag 25 april om 20:00uur in sporthal de Postel. De toegang is gratis en wij willen u dan ook graag uitnodigen om deze wedstrijd samen met ons te beleven.