Aankomende zaterdag komen leden van Handbal Someren langs de deur

De dagen worden korter en de zomer is echt voorbij. Wat is er dan heerlijker dan een lekker koekje voor bij de koffie of een worstenbroodje als tussendoortje. Handbal Someren regelt het voor u. Onze leden komen op zaterdag 12 november tussen 9.30 uur en 13.30 uur bij u langs de deur om o.a. overheerlijke speculaas en Brabantse worstenbroodjes aan te bieden.

De worstenbroodjes kosten € 5,- per vijf stuks en zijn af te halen bij Bakkerij van de Mortel. Dit kan op ieder moment zodat u altijd verse worstenbroodjes heeft. De speculaas krijgt u direct aan de deur zodat u hier meteen van kunt genieten. Een pak speculaas kost € 3,50.

Handbal Someren 40 jaar
Omdat Handbal Someren dit jaar haar 40-jarig jubileum viert hebben we naast onze bekende producten nog een feestelijke actie. Dit jaar hebben wij als extra lekkernij oliebollen. Deze oliebollen (naturel) zijn per 10 stuks te verkrijgen voor slechts € 7,50. Deze kunnen bij Bakkerij van de Mortel afgehaald worden van 28 tot en met 31 december.

Brabantse worstenbroodjes € 5,00 per vijf stuks (afhalen in de winkel op elk gewenst moment)
 Pak speculaas € 3,50 (direct aan de deur)
 Naturel oliebollen 10 stuks € 7,50 (afhalen in de winkel 28-29-30-31 dec.)

Dus bent u van plan om met sinterklaas of de feestdagen speculaas, worstenbrood of oliebollen te eten, koop ze dan via Handbal Someren. De opbrengst komt ten goede van onze vereniging, waarmee wij o.a. onze activiteiten bekostigen.

Heeft u zaterdag geen tijd om op ons te wachten kom dan naar onze vaste verkooppunten. Wij staan met een kraam op de parkeerplaats bij de Lidl/Jan Linders en zijn aanwezig in Café de Postel.

Alvast bedankt en tot zaterdag 12 november!

eindejaarsactie_2016