Rabobank Clubkas Campagne

Anders dan andere jaren maar ook dit jaar vindt wederom de Rabobank Clubkas Campagne plaats. Ieder jaar stelt de Rabobank een geldbedrag ter beschikking wat ten goede komt van de verenigingen in de regio Peelland Zuid. Ook Handbal Someren doet mee aan deze campagne en hoop dat zoveel mogelijk leden stemmen op onze vereniging.

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen, hiervoor krijg je van de Rabobank een stemkaart toegestuurd. Je mag dan stemmen op je favoriete vereniging, uiteraard is dat Handbal Someren. Totaal wordt er door de Rabobank € 275.000,- verdeeld over alle uitgebrachte stemmen.

Anders dan andere jaren kun je stemmen vanaf donderdag 6 april t/m zondag 30 april.

Heb je nu geen zin om al die moeite te doen (10 minuten) en laat je je stemmen verloren gaan lever dan je kaart bij ons in. Wij zullen ervoor zorgen dat je stemkaart wel gebruikt word, uiteraard met 2 stemmen voor Handbal Someren. De stemkaart kan ingeleverd worden bij je trainer of rechtstreeks bij Leon Linders.

Denk je nu bij jezelf, ik heb geen stemkaart ontvangen maar heb wel een rekening bij de Rabobank. Nou dat kan, want met een rekening bij de Rabobank ben je niet direct lid. Dit kost niets en is gemakkelijk te regelen via de site van de Rabobank. Helaas kun je dan dit jaar niet meer stemmen, maar volgend jaar wel.