Scholentoernooi Handbal Someren

Op dinsdag 27 december heeft Handbal Someren de tribunes weer uitgeschoven en de velden ingedeeld voor het jaarlijkse scholentoernooi. Door de leerlingen van alle basisscholen van de gemeente Someren wordt er fel gestreden om de eerste plaats.

Van 8.30 tot 17.15 uur worden in sporthal de Postel continu wedstrijden gespeeld door in totaal 32 opgegeven teams. Ruim 200 kinderen zullen laten zien wat zij in hun mars hebben. Aan het einde van de dag wordt ook de wisselbeker uitgereikt aan de school die gemiddeld over heel de dag het beste heeft gepresteerd, vorig jaar ging deze naar het Rendal.

In de aanloop naar het toernooi zijn er op diverse scholen gymlessen gegeven door de trainers om zo de kinderen net zo te kunnen laten presteren als dat de Oranje Dames afgelopen EK hebben gedaan.

Tijdens het toernooi wordt er een loterij gehouden waarbij diverse prijzen te winnen zijn. Diverse Somerense winkeliers en ondernemers hebben fantastische prijzen, voor jong en oud, beschikbaar gesteld. De opbrengst van deze loterij komt o.a. ten goede van het scholentoernooi.

Heeft u niets te doen op de laatste dinsdag van het jaar, kom dan kijken hoe de jeugd van Someren de mooiste sport van Someren beoefend. Van 8.30 tot 17.15 uur volop spel en sensatie in sporthal de Postel. Toegang is gratis en een hapje en drankje zijn te verkrijgen in Café de Postel.