Sensationele internationale wedstrijd in Someren

Nadat onze heren 1 op trainingsweek zijn geweest in Macedonië, hebben wij vrienden gemaakt met HC Ohrid. Nu komen zij in de week voor kerst naar Nederland. Behalve dat zij van de Nederlandse cultuur gaan genieten, zullen zij ook enkele wedstrijden spelen.

Daarom heeft Handbal Someren een wedstrijd georganiseerd tegen niemand minder dan HV KRAS/Volendam. Het team van Peter Portengen komt op donderdag 20 december naar Someren om daar revanche te nemen op HC Ohrid. In de EHF-Cup verloren zij met één doelpunt verschil van de Macedoniërs. (https://handbalvolendam.nl/topsport/nieuws/kras-volendam-verlaat-europese-toneel-met-opgeheven-hoofd/)

Dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Postel in Someren en begint om 20:30uur.

Wilt u deze UNIEKE ervaring niet missen? Koop dan snel uw kaartje. Wij hebben slechts beperkt ruimte in onze sporthal, vol=vol.

Kaarten kosten:
Jeugd t/m 16 jaar: € 4,-
Volwassenen: € 6,-

Door een email te sturen naar ccp@handbalsomeren.nl en door te geven hoeveel kaartjes u wilt, kunt u kaarten bestellen. U zult van ons een bevestiging krijgen met daarbij het te betalen bedrag. De kaarten zullen op de avond zelf voor u klaarliggen.