Sportspreekuren Fysiotherapie Paul van der Weerden

Heb jij dat ook wel eens, dat je je tijdens de wedstrijd verstapt hebt of na elke training last van hetzelfde kwaaltje. Blijf er niet mee lopen want het kan van kwaad tot erger worden.

Sinds kort is het mogelijk om bij Fysiotherapie en trainingscentrum Paul van der Weerden langs te gaan voor een vrijblijvend sportspreekuur. De reden is dat sporters vaak te lang wachten voordat ze iets doen aan hun blessure of niet weten wat ze moeten doen. Misschien is de aard van de blessure wel zo ernstig dat er meteen een doorverwijzing moet komen naar het ziekenhuis. Fysiotherapie Paul van der Weerden staat in kort contact met verschillende orthopeden van het St. Anna Ziekenhuis en kunnen snel handelen. Deze service wordt ook aangeboden aan de leden van Handbal Someren.

Het gaat om een eerste screening die ongeveer 10 tot 15 minuten zal duren. Er wordt aan de hand daarvan een advies gegeven over het te volgen beleid. Het kan dus zijn dat er verdere fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn of dat er een afspraak gemaakt moet worden met een specialist in het ziekenhuis. Je wordt dan verder doorverwezen.

De spreekuren zijn op maandagavond van 19.30 – 20.30 uur (Postelstraat 26) en op vrijdagmiddag van 16.30 – 17.30 uur (Kerkstraat 6a). Aanmelden kan via het intakeformulier op de website (zie ‘sportspreekuren‘). Er zijn geen kosten verbonden aan het sportspreekuur. Indien er een verdere fysiotherapeutische behandeling nodig is dan wordt deze wel als normale behandeling in rekening gebracht.