Tonnie van Brussel erelid Handbal Someren

Op zondag 2 april tijdens onze seizoensafsluiting is Tonnie van Brussel benoemd tot erelid van Handbal Someren. Uit handen van voorzitter Ben van den Boomen ontving hij een oorkonde waarna hij zich als derde in de rij erelid van onze vereniging mag noemen.

Tonnie is lid van handbal Someren vanaf het eerste uur, 41 jaar geleden kwam hij bij de net opgerichte vereniging en speelde met succes het handbal spel. In de loop der jaren vervulde Tonnie diverse vrijwilligerstaken bij diverse commissies, werd hij trainer van diverse teams en is hij enkele jaren bestuurlijk actief geweest. Tonnie heeft afscheid genomen bij de technische commissie en zal als trouw supporter te vinden zijn op de tribune, waar hij onder andere kijkt hoe zijn dochter speelt bij de dames 1.

Afgelopen maandag 27 maart tijdens onze ledenvergadering hebben we ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Joan Meeuws is 40 jaar lid en Hans Gorissen en Twan Berkers 25 jaar. Tevens namen wij afscheid van onze voorzitter Ben van den Boomen, na 8 jaar voorzitter te zijn geweest draagt hij zijn taken over aan een nieuwe voorzitter.