F-toernooi

Zaterdagochtend 11 maart, 10:00 in de ochtend. Waar de één zich nog even lekker een keertje omdraait in bed en de ander net de eerste hap van zijn ontbijt neemt, staan in de Postel al hordes E-tjes en F-jes te stuiteren in de Postel. Het mag dan vroeg zijn, de kinderen zijn allemaal klaarwakker. En niet voor niets natuurlijk: Elsemieke, Yvon en Lisa zijn weer hard bezig geweest om een F-toernooi voor hun team en teams uit de omgeving te organiseren.

Handbal Someren is deze keer vertegenwoordigd met 2 teams, dankzij enkele broertjes en zusjes die met de Somerense E- en F-leden mee wedstrijdjes komen spelen. Daarnaast zijn er vele teams uit de omgeving naar het toernooi gekomen, waardoor er voor 2 uur aan wedstrijdjes op het programma staat. Ter afwisseling is er halverwege de fanatieke ochtend ook nog een soort doorgeefspel en een dansje door Sjim op het programma. Na het tweede handbaldeel van de ochtend kunnen de kinderen moe maar voldaan weer naar huis. Maar de E-tjes en F-jes van Someren blijven nog iets langer, want een potje Someren tegen Someren, dat kunnen ze nog wel aan!

Bekijk de handbalfoto’s en een filmpje van het dansje hier.