Wedstrijdverslag BFC DS2 – Handbal Someren DS1

Op zaterdagavond 9 oktober reisden wij af naar het mooie Beek. Om half 9 speelden we daar onze wedstrijd tegen BFC. We startten de wedstrijd goed en kwamen op voorsprong. Met mooie aanvallende acties probeerden we voor te blijven. In de verdediging hadden we het echter moeilijk waardoor BFC al gauw dichterbij kroop. Halverwege de eerste helft ging het dan ook gelijk op en uiteindelijk ging BFC ons voorbij. De rust gingen we in met 15-12.

In de tweede helft probeerden we ons te herpakken maar dat was lastig. BFC liep wat uit en heeft de rest van de wedstrijd met ongeveer 5 doelpunten verschil voorgestaan. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd verloren en werd de stand 31-24. Moe en helaas niet voldaan zijn wij toen maar via de Mac naar huis gegaan.