Wedstrijdverslag ESC’90 DS1 – Handbal Someren DS1

Zaterdag 3 december stond een uitwedstrijd op het programma tegen ESC’90 in Stein. Om 20.50uur klonk het beginsignaal. Wij gingen voor de 5e overwinning op een rij.

ESC’90 begon met de aanval en maakte de eerste goal. Wij gingen in de achtervolging en bleven dicht in de buurt. Dit leidde tot een ruststand van 11-9 voor ESC’90.

Na een peptalk en aanwijzingen van de coach gingen we weer vol goede moed voor de 2 punten.

Al snel herpakten wij ons goed en kwamen we op voorsprong. Helaas konden we de voorsprong niet behouden en lieten we ESC’90 weer terugkomen. Het bleef spannend tot het einde. 5 minuten voor het einde stond het nog 21-18 voor ESC’90. Wij gingen nog een keer vol gas er tegen aan. Met een hectisch slot kwam ESC’90 met 4 veldspelers te staan door 2 minuten en een rode kaart.  We herpakten ons goed en met een paar snelle aanvallen gingen we erop en erover. Dit resulteerde in een eindstand van 22-24 voor Handbal Someren!