Wedstrijdverslag Gemini HS1 – Handbal Someren HS1

Zaterdagavond 9 oktober werd de 2e wedstrijd van het seizoen gespeeld. Dit keer mochten de heren van Someren naar Voerendaal.

Daar stond ze een moeilijke wedstrijd te wachten. Dit bleek ook wel vanaf minuut 1. Gemini was sneller gretiger en zorgvuldiger met de bal. Hierdoor kwamen de heren snel op achterstand. De verdediging heeft z’n best gedaan, maar beloonde zichzelf niet in de aanval. De ruststand was daardoor ook 17-6 voor Gemini.

De 2e helft was voor het plezier, omdat de achterstand te groot was. Hierdoor ging het ook veel beter, de frustraties bleven achterwege en de 2e helft was daarom ook maar 14-12 voor Gemini. De eindstand was daardoor 31-18.

Donderdag spelen de heren van Someren om 20:30 thuis de bekerwedstrijd tegen Bouwcenter Centen HVW HS1 en zondag om 13:00 thuis tegen HC Groot Venlo HS1.