Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Bergeijk DS1

We beginnen de wedstrijd tegen Bergeijk met volle moed. Helaas zijn er een paar zieken/geblesseerden die we moeten missen, maar dat heeft onze mentaliteit niet laten zakken. Bij het startsignaal beginnen wij met de bal en starten we met een goede aanval. Helaas komen we tijdens de aanvallen niet door de verdediging heen en moeten we dit in de verdediging weer opvangen. Gelukkig hebben we in de eerste helft een aantal breakouts gelopen met een positieve uitkomst.

In de rust hebben we een goede peptalk gekregen waardoor we in de tweede helft een sterkere verdediging hebben staan met een team die voor de bal gaat. Helaas door veel fouten in de aanval en veel gemiste kansen hebben we verloren met een eindstand van 15-29. Volgende week hebben we een weekje vrij, daarna spelen we met volle moed uit in Maasbree.