Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Habo 95 DS1

Zondag 22 januari stond om 11:40 uur onze eerste thuiswedstrijd gepland van 2023.

De omstandigheden waren op voorhand niet ideaal. Zo wisten we dat we de wedstrijd zouden beginnen met 1 spelerswissel en 1 keeperswissel. Habo staat 2de in het klassement dus we konden niet veel meer doen dan ons uiterste best. Het doel was om Habo niet de kans te geven om veel break-outs te rennen. Dat gebeurde de vorige keer wel.

Bij het beginsignaal startten we gemotiveerd. Ook ons thuispubliek was met een mooi aantal gekomen. We bleven dicht bij Habo in de eerste 15 minuten. We hebben 2-2 gestaan maar ook 7-7. Daarna sloeg Habo een gat. Ze liepen uit naar 7- 13. Door mooie reddingen van beide keepers en slim samenspel gingen we de rust in met 10-15.

We wisten dat er meer in zat. Conditioneel ging het ook goed. We pakten op de juiste momenten rust. Na een goede peptalk van onze coach begonnen we aan de 2de helft.

In de 2de helft scoorden we om en om. Ons doel van vandaag werd goed in de praktijk gebracht. We speelden lange aanvallen en gaven weinig ruimte tot breaks. Ook in de verdediging bleven we knokken voor wat we waard waren. Bij het eindsignaal stond de teller op 22-27. Dat betekent ook dat we allebei 12 goals hebben gemaakt in de 2de helft.

We gingen voldaan van het veld af. Ook willen we het publiek graag bedanken. Zij hebben ons door de wedstrijd heen gejuicht. Volgende week spelen we op zondag 29 januari uit tegen Bergeijk DS1 om 14:30 uur in sporthal ‘De Drie Eiken’. Publiek is altijd welkom!