Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Margraten DS1

Zondag 13 februari speelden wij thuis tegen Margraten. Eindelijk weer een thuiswedstrijd met publiek. Vorige keer namen wij 2 punten mee vanuit Margraten, ook deze keer wilden wij de 2 punten pakken. Met een goede spirit begonnen wij aan de wedstrijd.

In de eerste helft liep het goed, de verdediging stond sterk en er werden snelle aanvallen gespeeld. We liepen uit naar een verschil van 6 goals. We wisten tot aan de rust een voorsprong van 4 a 5 goals vast te houden.

Na de rust liep het niet meer zo lekker. We knokten maar we kregen de bal niet meer zo makkelijk in de goal. Margraten lukte dit wel en langzaam kwamen ze langszij en namen ze de voorsprong over. We probeerden terug te komen maar het is helaas niet gelukt. Wij verloren de wedstrijd met 18-22.