Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – Noav DS1

Zondag 4 oktober stond voor ons de 2de competitiewedstrijd op de planning. Een week geleden verloren we van VHC DS1. Ook is helaas onze rechterhoek Elsemieke geblesseerd geraakt. Deze week namen we het op tegen Noav DS1.

Na het startsignaal ging het in het begin gelijk op. Naderhand wist Noav een gat te slaan. Ze liepen té ver uit door snel spel en open doelkansen. We bleven achter de feiten aan lopen. We kwamen wel tot scoren toe, alleen kregen we te veel tegendoelpunten. Hierdoor gingen we de rust in met een 10-16 achterstand.

Onze coach, Anton, greep de kans om ons de juiste aanwijzingen te geven. De wedstrijd was zeker nog niet afgelopen en we gingen vol goede moed de 2de helft in.

De knop ging om. We lieten mooi samenspel zien en speelden ons eigen spel. Wat we in het begin hadden moeten doen, kwam er nu uit. Onze penalty’s werden er mooi ingeschoten en onze keepster maakte belangrijke saves. Helaas was het gat net te groot. We hebben de 2de helft eigenlijk gewonnen, maar de stand is helaas 24-28 geworden.

Op Dinsdag 6 oktober spelen wij weer tegen VHC DS1. Dit keer in de voorronde van de landelijke beker. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn door de maatregelen. Onze ervaringen nemen we mee om een betere pot te spelen dan een week geleden! We houden jullie op de hoogte.