Wedstrijdverslag Handbal Someren DS1 – VHC DS1

Op zondag 20 maart stond er weer een thuiswedstrijd op de planning. Dit keer tegen VHC. Het was alweer een maand geleden sinds de vorige thuiswedstrijd. Dit was ook terug te zien op de tribune. Deze zat vol met familie en vrienden maar ook veel (jeugd)leden, oud-leden en ‘nieuwe leden’.

Het tegenovergestelde gebeurde binnen ons team, waar er helaas veel afwezig en geblesseerd waren. Gelukkig konden we op het laatste moment nog rekenen op verschillende speelsters van de dames 2. Meiden bedankt voor het meedoen!

En toen kon de wedstrijd beginnen! Met een hele goede start. We maakten veel doelpunten en konden het verdedigend goed bijhouden!

We hebben het tot het einde spannend weten te houden en er hard voor gevochten. Maar helaas hebben we de wedstrijd verloren met 24-27.

Schrijf de volgende thuiswedstrijd in je agenda: zondag 27 maart om 10:15u. We hopen weer op een volle tribune. Wij zullen een mooie wedstrijd voor jullie neerzetten en wie weet levert het ons de 2 punten op!!