Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Bevo HC HS3

Op zondag 6 november mochten de Heren van Handbal Someren weer voor eigen publiek een wedstrijd spelen in sporthal de Postel. Na een goede warming-up en het bespreken van de tactiek klonk om 11.30 uur het startsignaal. De wedstrijd tegen de Heren van Bevo HC uit Panningen ging van start.

De eerste helft verliep wisselvallig. Met vlagen werd er goed spel gespeeld met mooie loopwegen en fraaie goals als resultaat. Helaas waren er ook momenten dat spelers tot de conclusie kwamen dat de goal niet zo groot was als ze dachten, de paal en lat werden regelmatig gevonden. Verdedigend stonden we de eerste minuten zeer sterk, waarna we na tien minuten minder gefocust aan het verdedigen waren. Dit resulteerde in een tussenstand van 10-14 in het voordeel van Bevo HC.

Na een peptalk in de rust waarbij nogmaals duidelijk werd gemaakt wat er van het team werd verwacht, gingen we vol goede en positieve energie de tweede helft tegemoet. In het eerste kwartier van de tweede helft bleef het verschil in goals gelijk. Beide team bleven scoren, waardoor het verschil van vier doelpunten niet kleiner werd. Met nog maar een kwartier op de klonk leek het vuurtje groter te worden en de wil om te winnen ook. Het verschil in goals werd kleiner en met nog maar vijf minuten te spelen stond het aantal goals gelijk. Het fanatieke spel had helaas ook een minder positief resultaat, namelijk een flinke blessure bij de één van de Heren van Bevo en een rode kaart binnen het team van Handbal Someren als gevolg. Ondanks deze smet op de wedstrijd bleef het team gefocust en wist het de punten binnen Someren te houden. Na hard werken en goed samenspel was het eindresultaat 30-29 in het voordeel van Handbal Someren.