Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Dynamico HS2

De wedstrijd begon en de Heren van Handbal Someren misten de eerste kans waarop Dynamico antwoordde met een doelpunt. Mede door goed verdedigingswerk miste Dynamico nu de kansen en wist Someren uit te lopen naar een 4-1 voorsprong. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en mooi handbalspel wisselde elkaar af. Voor het publiek was het een wedstrijd om van te smullen. In het tweede deel van de eerste helft leverde Someren in en komt de tegenstander voor met 2 doelpunten. Someren bleef bij en ging met een kleine achterstand de rust in.

Na rust begonnen beide partijen fel aan de tweede helft, het spel wordt ook wat fysieker en op sommige momenten lomp. Beide partijen weten hier echter goed mee om te gaan en het verschil blijft gelijk. Alleen bleef Someren achter de feiten aan lopen en moesten zij in de laatste 10 minuten alles of niets spelen. Jammer genoeg resulteerde dat in twee breaks voor Dynamico en winnen zij uiteindelijk met 22-26.

Donderdag 14 oktober staat Dynamico weer op het programma, alleen dan voor de Landelijke beker. Om 20:45uur in Sporthal de Postel klinkt het beginsignaal. Zorg dat je daar bij bent, zien is meemaken.