Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Ha-Stu HS2

Ha-STU, het laatste team van de hoofdklasse mocht met -7 naar Someren reizen met het doel om 2 punten mee naar huis te nemen. De tegenstander staat puntloos onderaan, echter verliest Ha-STU meestal maar nipt van de tegenstander. De Mannen van Someren wisten dat dit een tegenstander is die je niet moet onderschatten. Het fluitsignaal ging af op zondag 18 december en de wedstrijd begon. Ha-STU begon met georganiseerd maar traag handbal. De dekking van Someren stond goed en Ha-STU had veel moeite om te scoren. De mannen van Someren wisten helaas door diverse missers niet uit te lopen. De ruststand was 12-12.

Na de rust begonnen de mannen van Someren sterk. Ha-STU kon moeilijk mee met het tempo van de wedstrijd en zo wist Someren een bres te slaan van 3 doelpunten. Door slordig spel wist Ha-STU weer terug in de wedstrijd te komen. Aan het eind van de wedstrijd waren de kansen groot voor beide zijde. Someren trok hierbij aan het langste eind en won met 26-23.