Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Noav HS1

Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Eindelijk na een lange periode van geen wedstrijdsport in de Postel stonden we met zijn alle klaar om aan de wedstrijd te beginnen. Voordat het eerste fluitsignaal had geklonken, mochten we nog even op 1,5mtr de teamfoto maken op de tribune.

Na het klinken van het eerste fluitsignaal stonden we er eigenlijk direct. Het ging direct gelijk op en de verdediging stond sterk. In het eerste deel van de wedstrijd konden we het doel goed vinden en pakten we een kleine voorsprong ten opzichte van onze tegenstander uit het Limburgse Susteren. Tijdens de eerste helft ging het uiteindelijk echt op tegen elkaar en werd er niet voor elkaar ondergedaan. We gingen dan ook met een gelijke stand de rust in (12-12).

Er werden nieuwe afspraken gemaakt en met name verdedigend hadden we af en toe moeite met onze tegenstander. Helaas ging de bal er niet meer zo makkelijk in als in het begin van de wedstrijd. Er werden een aantal strafworpen toegekend aan de tegenpartij en gelukkig werd een aantal gestopt door de goed spelende doelverdediger. In de laatste fase van de wedstrijd kwamen we weer beter in ons spelen, maar helaas kwamen we 1 goal tekort (26-27) om de eerste punten te pakken in de hoofdklasse. We kijken met een positieve blik vooruit naar de volgende wedstrijd volgende week zaterdag in Voerendaal tegen Gemini.