Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Noav HS1

Na een flink lange tijd wachten, was het dan eindelijk zo ver. Het seizoen is van start gegaan! 

De heren van Someren waagden zich opnieuw aan de hoofdklasse en de eerste tegenstander was Noav. Na een toespraak van prestatiecoach Maurice Bergman van Mausterlijk.nl en hoofdcoach Frits Aspers was iedereen klaar voor de wedstrijd. 

Het begin was sterk, waardoor we voor kwamen te staan met 13-6. We zaten lekker in ons eigen spel waardoor Noav het moeilijk had. Ongeveer 10 minuten voor rust kwam Noav terug, omdat we overhaast aan het spelen waren. De ruststand was daarom ook 15-11 voor Handbal Someren. 

In de rust hadden we mooi de tijd om even tot rust te komen. Met een banaan, een dextro’tje en een reminder van Frits dat we plezier moesten hebben, begonnen we vol moed aan de 2e helft. 

Door meteen lekker snel ons eigen spel te spelen had de tegenstander geen schijn van kans en werd het verschil snel gemaakt. Ook hier waren de laatste 10 min van de wedstrijd de betere voor Noav, maar het was al te laat. Het verschil was te groot waardoor de eindstand 37-24 was.

Al met al een goede wedstrijd waarin we hebben laten zien dat we mede door onze goede voorbereiding er weer staan. Als team hebben we gezorgd voor dit resultaat en dat smaakt naar meer!

De 1e winst werd goed gevierd. Op deze zondag speelden alle senioren teams thuis en hebben we heel de middag genoten van mooi handbal. De dag werd afgesloten door met z’n allen een frietje te eten bij de nieuwe uitbaters van Sportcafé de Postel.