Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Vios HS1

Op zondag 10 maart speelden de Heren 1 van Someren tegen Vios uit Heythuizen. De uitwedstrijd was vorige keer geëindigd in een verlies voor Someren. Het verschil was toen maar 1 punt. Tijd voor revanche.

De warming up moet goed zijn en we laten zien dat we er staan. Vios dat net als Someren ook helemaal compleet was, dacht daar hetzelfde over. Eindelijk klonk daar het begin signaal en we kwamen meteen op voorsprong. 2-0 dus de start was goed. Vios liet ons niet ver uitlopen en kwam ook snel tot scoren. Helaas viel vroeg in de eerste helft onze cirkelloper geblesseerd uit. Dit konden we goed opvangen, alleen Vios nam de leiding over en de ruststand was 16-17 voor Vios.

In de kleedkamer zijn we het eens. De aanval loopt niet goed. Afronden moet beter. Verdedigend meer praten en niet te vroeg happen.

In de tweede helft komen we weer goed uit de startblokken. Het lukt alleen niet om op voorsprong te komen. 20-21, 21-21, 21-22. Uiteindelijk kregen we het voor elkaar om verdedigend het goed dicht te houden. 10 minuten voor tijd pakten we de voorsprong weer terug. Deze gaven we ook niet meer weg. De laatste minuut was de aanval voor ons en speelden we de wedstrijd uit. 28-27 winst voor Someren.

Komende week staat Apollo klaar voor ons in Son en Breugel.