Wedstrijdverslag Handbal Someren HS1 – Zwart Wit HS1

Op 4 december speelden de Heren van Someren een wedstrijd tegen Zwart Wit. Een bekende tegenstander voor het team, aangezien Zwart Wit vorig seizoen ook bij hen in de competitie zat. Beide wedstrijden gingen vorig seizoen helaas verloren, maar de Heren waren er op gebrand om de punten deze maal in Someren te houden.

De wedstrijd begint en Someren begint met de bal. Helaas wordt de eerste aanval niet benut en weet Zwart Wit dit wel te doen. Someren kijkt vanaf het begin van de wedstrijd tegen een achterstand aan. Mede door het lopen van goede systemen, waarvan de kansen benut worden, en sterk verdedigend werk, krijgt het team meer grip op de wedstrijd. Someren gaat langszij en eroverheen. Dit zorgde voor een ruststand van 13-10 in het voordeel van Someren.

In de rust krijgen ze te horen dat ze goed bezig zijn en zo door moeten gaan. De tweede helft begint en de Heren startten scherp. Zwart Wit komt er maar met moeite doorheen, waardoor de Heren op een comfortabele voorsprong weten te komen. De focus gaat een beetje verloren en Zwart Wit komt terug tot 2 doelpunten achter Someren. De Heren laten het er niet bij zitten en beginnen weer gas te geven. De voorsprong wordt weer verder uitgebouwd en de wedstrijd kan rustig uitgespeeld worden met als kers op de taart een vlieger in de laatste minuut van de wedstrijd. Someren wint de wedstrijd met 31-22, waardoor ze nu al 3 wedstrijden op rij ongeslagen zijn. Komende zaterdag, 10 december, spelen ze tegen Handbal Venlo om 20:00 in (zoals de naam al zegt) Venlo. Het belooft weer een mooie wedstrijd te worden, dus tot dan!