Wedstrijdverslag Havana HS1 – Handbal Someren HS1

Op zondag 2 oktober om 13:50 stonden de Heren 1 van Someren klaar om te vertrekken. De tegenstander was Havana HS1 in Lent.

Om 15:50 stond het begin van de 1e competitiewedstrijd gepland en na een klein uitstel klonk om 16:05 dan toch echt het beginsignaal met Someren als eerste aan de bal. Someren begon slap aan de wedstrijd waardoor de wedstrijd erg gelijk op liep. Het ene moment stonden de heren voor met 1, 2 en zelfs 3 doelpunten, het andere moment achter met 1 of 2 doelpunten. We gingen de rust in met 13-14.

Na een paar kleine aanwijzingen van de coach en een peptalk begon de 2e helft. Ook deze begon moeizaam. Het 1e kwartier was een verlenging van de 1e helft waardoor de wedstrijd erg gelijk bleef. Het 2e kwartier was wat anders. Toen begon Someren te doen waar ze goed in zijn. Samen aanvallen en samen verdedigen. Hierdoor konden ze een gat slaan waardoor Havana niet meer terug kon komen. Na een zware wedstrijd was de eindstand 25-31 voor Someren.