Wedstrijdverslag LimMid DS1 – Handbal Someren DS1

Na twee lastige wedstrijden stond zaterdagavond nog een lastige wedstrijd op ons te wachten. In Roermond tegen de koploper van het klassement. Toch gingen we met het hele team, en een nieuwe trainer, met veel goede energie de wedstrijd in.

De eerste helft ging het erg gelijk op. Er werd gescoord aan beide kanten en de teams waren aan elkaar gewaagd. Er werd snel spel gespeeld met break-outs van beide kanten. Het was erg spannend en we gingen de rust in met 16-14.

Na de rust werd het lastiger om het verschil klein te houden, waar LimMid wist te verrassen met mooie acties, lukte het ons niet om onze mooie acties met een doelpunt te bekronen. We hebben gestaan als een team, de hele wedstrijd lang, en met elkaar ervoor gewerkt. Helaas was de koploper de betere ploeg deze avond en hebben we het veld verlaten met een einduitslag van 33-21.