Wedstrijdverslag Margraten DS1 – Handbal Someren DS1

Op zaterdagavond 5 november reisden we af naar Margraten. Onze coaches gaven ons een goede peptalk voor de wedstrijd. Zelf wilden we ook graag de eerste winst pakken van de competitie.

We begonnen de wedstrijd met een 1-4 voorsprong. Daarna ging het naar 6-6. Door snel spel en in de verdediging goed aanpakken wisten we de voorsprong te houden. Margraten bleef dichtbij en zorgde voor een gelijke stand in de rust. (15-15)

Na de rust schoot Margraten als eerste raak. Het bleef gelijk opgaan en met nog 10 minuten op de klok namen we de voorsprong. 2 minuten voor tijd was het 25-25. Door snel spel speelden we de cirkel vrij en die scoorde! Daarna moesten we sterk verdedigen en maakte onze keepster een belangrijke redding. Er was veel vreugde toen het eindsignaal klonk. De punten gingen mooi met ons mee naar Someren!

Volgende week zondag spelen we thuis om 12:20u in de Postel. Voel je welkom om te komen kijken. 👍🏼