Wedstrijdverslag MHV DS2 – Handbal Someren DS1

Op zaterdag 30 oktober reisden we af naar Mill voor onze 4de competitie wedstrijd. Het werd hoog tijd om punten te pakken. Ook ging voor de eerste keer Anke Gerards met ons mee. Zij heeft zich aangesloten bij ons team. Met een strijdlustige instelling gingen we het veld op. Om 19:00 uur klonk het beginsignaal.

We begonnen de wedstrijd goed, maar werden snel op de voet gevolgd. Het was vanaf het begin een nek aan nek race. De verdediging mocht wel wat aangescherpt worden. 30 seconden voor rust was het 18-17 en door een snelle aanval gingen we de rust in met 18-18 door een goal in de laatste secondes.

Na wat aanwijzingen van Anton zijn we weer even fanatiek het veld in gegaan als in de eerste helft.

Dit keer werd er beter verdedigd. We lieten mooi samenspel zien en de keepsters maakten zeer belangrijke reddingen. We waren zeer gewaagd aan elkaar. Helaas maakte MHV in de laatste 1,5 minuut 1 goal meer dan wij. De eindstand was 27-26 voor MHV.

Er zat meer in, dat sowieso. Volgende keer valt het dubbeltje onze kant op.
Op donderdag 4 november spelen we de 2de ronde van de landelijke beker. We spelen om 19:00 uur in Horn tegen de Dames 1 van LimMid.
Wie weet tot dan!