Wedstrijdverslag MIC DS1 – Handbal Someren DS1

Op zaterdagavond 17 december reisden we af naar Meerssen. De wedstrijd begon en MIC nam het initiatief en scoorde de 1e 2 doelpunten. Daarna kwamen wij, maar MIC bleef ons steeds voor. De tegenstander had een snelle omschakeling en tegenaanval, waardoor onze inzet niet beloond werd. We sloten de 1e helft af met 16-10.

Er moest een tandje bij, dat wisten we en daar gingen we voor. Maar helaas bleven we steeds achter de feiten aanlopen en nam MIC een grote voorsprong. Uiteindelijk verloren we met 34-24, dit hoort er ook bij en we gaan er in het nieuwe jaar weer fris en fruitig tegen aan. We hopen ook dat onze geblesseerden weer snel aan kunnen sluiten.We willen onze trouwe supporters hele fijne feestdagen wensen en alle goeds voor 2023. Tot dan!