Wedstrijdverslag PSV DS2 – Handbal Someren DS1

Vandaag stond onze eerste competitiewedstrijd op het programma. Na een goede voorbereiding hadden we er allemaal zin in om aan de competitie te beginnen.Op de planning stond de wedstrijd tegen PSV DS2 en voor veel speelsters van ons team tegen oud teamgenoot Sylvia van Bree.

Na bemoedigende woorden van Frits en Maurice en een goede warming-up waren we er klaar voor.
De start was echter niet zo goed, al gauw kwamen we op een 0-3 achterstand. Gelukkig werden we toen wakker en begonnen ook wij te handballen. We kwamen terug tot 3-3. Met mooi samenspel en erg goed keepers werk van Anke gingen we de rust in met een 10-7 voorsprong.

De tweede helft werd het spelletje bij beide teams chaotischer en rommeliger. Maar er zaten zeker ook nog mooie acties in.Het werd erg spannend en tot de laatste minuut ging het gelijk op. Stand 16-16 met nog 30 seconden op de klok. De allerlaatste seconden nog een schot op goal en een doelpunt! Maar helaas, net buiten de tijd. We stonden er als een team en we zien het positief: Het eerste punt is binnen.

Aanstaande donderdag hebben we een extra wedstrijd. We spelen dan namelijk de eerste ronde van de beker tegen BSAC in Maasbree. Zaterdagavond gaan we naar Boekel voor de tweede competitiewedstrijd tegen Habo’95.