Wedstrijdverslag Sittardia HS2 – Handbal Someren HS1

Op zaterdagavond 30 oktober stond voor de heren 1 van Handbal Someren de uitwedstrijd tegen Sittardia 2 op het programma.

Someren begon niet scherp aan de wedstrijd, de heren keken dan ook snel tegen een kleine achterstand aan. Sittardia was effectief via hun systemen, waar Someren in eerste instantie geen antwoord op had. Naarmate de 1ste helft vorderde, kwam Handbal Someren op karakter langszij. De eerste helft eindigde in 12-12.

In de rust werd duidelijk dat Someren een versnelling hoger moest spelen om de punten mee naar huis te nemen. Helaas kwam Someren door enkele 2 minuten weer op achterstand. Maar door magistraal keeperswerk van Dennis Schonenberg die maar liefst 3 penalty’s tegenhield, wist Someren het tij te keren. De heren van Someren speelden een klasse beter dan Sittardia en trokken 10 minuten voor het einde de wedstrijd naar zich toe. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 25-27 voor Handbal Someren.