Wedstrijdverslag VHC’13 DS1 – Handbal Someren DS1

Dinsdag 6 oktober stond de bekerwedstrijd op het programma. We hadden nog wat recht te zetten tegen VHC. Onze 1ste competitiewedstrijd tegen VHC hadden wij verloren met 23-14. Die wedstrijd liep vooral aanvallend minder goed. Er lagen kansen voor ons en we wilden graag revanche nemen.

Na het beginsignaal begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. In het 1ste kwartier kwam VHC moeilijk door onze verdediging heen. Helaas kwamen wij ook moeilijk tot scoren. We probeerden het wel, maar we kwamen niet in ons eigen spelletje. Na een time-out van VHC liepen ze steeds verder uit. Ook wij namen een time-out om onszelf weer even op te peppen. Anton gaf aanwijzingen, maar hier werd helaas te weinig mee gedaan.

Na de rust gingen wij er weer voor, de wedstrijd was nog niet gespeeld. In de 2de helft hadden wij het ook lastig, zowel in de aanval als in de verdediging. We kwamen even terug maar uiteindelijk lieten we te veel steken liggen, waardoor VHC uit kon lopen naar een eindstand van 26-11.

Helaas zijn wij al vroeg uitgeschakeld in de beker, maar we gaan weer vol goede moed de competitie herpakken. Aanstaande zaterdag staat onze 3de competitiewedstrijd op het programma. We spelen om 20.30 uur uit tegen M.I.C. DS1.